تحولات منطقه

سخنگوی صنعت آب گفت: از هم‌اکنون برای تأمین آب شرب تا دی‌ماه، بدبینانه‌ترین سناریوهای بارشی را درنظر گرفته‌ایم و بر اساس آن برنامه ریزی‌ها صورت گرفته است.

پاییز خشک در راه است / تأمین آب شرب با بدبینانه‌ترین سناریو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین عیسی بزرگ زاده، سخنگوی صنعت آب اظهار داشت: گزارش‌های سازمان هواشناسی و بررسی‌های شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که پاییزی با بارش‌های زیرنرمال در پیش داریم.

وی افزود: وقتی از وقوع بارش‌های زیرنرمال پاییز صحبت می‌کنیم، در واقع پاییزی خشک و کم‌بارش در راه است و انتظار بارش‌های موثرتر پاییزی را در اواخر آبان‌ماه و آذرماه داریم؛ از اینرو در دو ماه پیش‌رو، همراهی مردم در مصرف درست آب می‌تواند در کاهش تنش‌های آبی بسیار موثر باشد.

بزرگ زاده خاطرنشان کرد: برای تأمین آب شرب نگرانی نداریم، چرا که تأمین آب شرب را همواره بر اساس بدبینانه‌ترین سناریوها طراحی می‌کنیم، از هم‌اکنون نیز برای تأمین آب شرب تا دی‌ماه، بدبینانه‌ترین سناریوهای بارشی را درنظر گرفته‌ایم و بر اساس آن برنامه ریزی‌ها صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha